Video

Preduzetništvo-Marketing 

Pokretanje posla 2

Pokretanje posla 1

XI FORUM

 X FORUM

 X FORUM DODELA PRIZNANJA

IX FORUM DEO 1

IX FORUM DEO 2 

Knjiga utisaka 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 TERME ČATEŽ 

KONFERENCIJA O BEZBEDNOSTI 

VISOKI STANDARDI BEZBEDNOSTI 

http://youtu.be/3MVYMAIz0Xs

 

 

II PROLEĆNI SUSRET MENADŽERA

HOTELSKIH DOMAĆINSTAVA 2013

 http://www.youtube.com/watch?v=DgEyNhANjvM\

 

 III PROLEĆNI SUSRET MENADŽERA  

HOTELSKIH DOMAĆINSTAVA


III PROLEČNI SUSRET MENADŽERA 

HOTELSKIH DOMAĆINSTAVA

XII FORUM MENADŽERA HOTELA

& HOTELSKIH DOMAĆINSTAVA

 

 


Forumi i seminari

Galerija slika

slika_link

PONUDA UMETNIČKIH SLIKA ZA OPREMANJE VAŠIH OBJEKATA

UČINITE SVOJIM GOSTIMA PRIJATNIJI BORAVAK 

Prijatelji

Baner
Baner
GARDEN PROFESSIONAL
Baner
Uredjenje i održavanje zelenih površina. Opremanje prostora biljkama i njihovo održavanje. Dekoracije svečanosti - poslovni skupovi, venčanja, novogodišnje i druge proslave...
Baner

Designed by:

OBUKA MENADŽMENTA U TERMAMA ČATEŽ 09.04.2012. – 14.04.2012.

 

09.04.2012. – 14.04.2012.

 catez c Terme Čatež

 

U želji da se napravi jedinstven i kvalitetan program edukacije hotelskih menadžera, kao i menadžera prodaje i marketinga, osmišljena je edukacija koja će spojiti teoriju sa praktičnim primerima koji se koriste u jednoj od najpretižnijih i najpoznatijih termi na prostorima bivše SFRJ, Termama Čatež. Potreba da se menadžerima objasni šta je to plan rada, plan prodaje, plan marketinga, šta su to menadžerski izveštaji i kako se prave, podstaklo nas je na to da upravo takva znanja prenesemo našim polaznicima i da ova edukacija motiviše vaše znanje, energiju i entuzijazam u pravom, željenom pravcu. Ovo je retka mogućnost da investirate u svoje znanje i da na osnovu njega poboljšate rezultate rada.


 

 

 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.
 

Terme Čatež, reportaža TV Pink

                                                

 

OBUKA MENADŽMENTA U TERMAMA ČATEŽ 09.04.2012. – 14.04.2012.

 

 

U želji da se napravi jedinstven i kvalitetan program edukacije hotelskih menadžera, kao i menadžera prodaje i marketinga, osmišljena je edukacija koja će spojiti teoriju sa praktičnim primerima koji se koriste u jednoj od najpretižnijih i najpoznatijih termi na prostorima bivše SFRJ, Termama Čatež. Potreba da se menadžerima objasni šta je to plan rada, plan prodaje, plan marketinga, šta su to menadžerski izveštaji i kako se prave, podstaklo nas je na to da upravo takva znanja prenesemo našim polaznicima i da ova edukacija motiviše vaše znanje, energiju i entuzijazam u pravom, željenom pravcu. Ovo je retka mogućnost da investirate u svoje znanje i da na osnovu njega poboljšate rezultate rada.

 

Ova obuka prenosi neophodna praktična znanja zaposlenima u hotelskoj industriji u regionu Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine u vezi sa savremenim potrebama hotelskih preduzeća, prateći savremene tehnike i iskustva uspešnih, a koje diktiraju trendovi tržišta. S obzirom na primat i poziciju koji trenutno imaju terme Čatež, za koje se slobodno reći da su kao brend i lider u turističkoj ponudi celog regiona, želeli smo baš iz tih razloga da edukaciju obavimo u termama i u saradnji sa menadžmentom ove prestižne kuće.

 

Program edukacije, u trajanju od pet dana, treba polaznike da upozna sa svim neophodnim elementima planiranja i organizacije hotelskog menadžmenta i prodaje u celini. Menadžment Termi Čatež širom je otvorio svoja vrata kolegama iz regiona u želji da sa nama podele svoja iskustva i znanja, kao i uvid u njihov način razmišljanja, strategije i rada. Praktično, biće pokazano “kako oni rade” i “studiju slučaja” Terme Čatež. Ne sme se zanemariti činjenica da pored edukacije, polaznici su i gosti, odnosno korisnici usluga termi Čatež, gde se sa jedne strane upoznaju sa filozofijom kuće, a sa druge koriste usluge kao gosti. Ta znanja i iskustva su od ključnog značaja. Pored toga, odlazak u Koper i Portorož, gde ćemo se upoznati sa ponudama, strategijom i filozofijom drugih hotelskih preduzeća je takođe nešto što utiče na nivo znanja koje se stiče ovom edukacijom. Tokom edukacije, upoznaćemo se sa tematskim oblastima koje podrazumevaju sledeće:

 

Tematske oblasti?

 • Šta je to menadžment (uloga menadžmenta u savremenom hotelskom poslovanju)
 • Marketing kao poslovna orijentacija u savremenom hotelijerstvu
 • Postavljanje ciljeva
 • Definisanje hotelskog proizvoda
 • Prodaja hotelskih proizvoda
 • Poslovni plan
 • Kreiranje izveštaja poslovanja

 

Kome je namenjena?

Obuka je namenjena vlasnicima i menadžerima hotela, menadžerima prodaje i marketinga, kao i svim drugim šefovima sektora koji žele da unaprede svoja znanja. Takođe preporučujemo ovu edukaciju mladim kadrovima, studentima i svima onima koji imaju ambiciju da rade u hotelijerstvu. Suština edukacije je da se zaposleni upoznaju i unaprede svoja dosadašnja znanja iz oblasti menadžmenta prodaje i marketinga, bez obzira da li se radi o start up-u ili unapređenju poslovanja postojeće operacije recepcije.

 

 

Kako radimo?
Kompletna edukacija se odvija u termama Čatež, gde je jedan deo u sali, a drugi deo kandidati se upoznaju sa praktičnim radom menadžmenta Čateža. Obuku odnosno edukaciju vode Radomir Samčević, vlasnik i direktor agencije HT iz Beograda i Boštjan Koren, direktor prodaje i marketinga za Srbiju i Crnu Goru. Tokom svih dana boravka, kandidati uz neometano posmatranje će moći na delu da vide kako funkcioniše planiranje, sistem rada i organizacija uspešnog menadžmenta, koji svoje zadatke da kreira prepoznatljiv proizvod, kvalitetnu ponudu i jedinstvenost imidža uspešno sprovodi. Za svakog kandidata obezeđujemo sledeće:

 

 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama po principu polupansiona
 • Upoznavanje sa proizvodom Čateža
 • Upoznavanje sa organizacijom rada Termi Čatež
 • Upoznavanje sa načinima rada prodaje Čateža
 • Poseta i boravak u hotelu Žusterna – Kopar i obilazak kompleksa Marine Portorož
 • Završna večera u Mokricama

 

 

Kotizacija:

Cena edukacije je 960 Evra po srednjem kursu NBS po kandidatu i uključuje edukaciju, smeštaj u dvokrevetnim sobama i polupansionske obroke. Iznos kotizacije moguće je uplatiti u tri mesečne rate, sa napomenom da se prve dve rate uplaćuju pre edukacije, dok se poslednja, treća rata, može izmiriti mesec dana nakon završetka edukacije. Uplata prve rate ili iznosa kotizacije u celosti, se smatra garancijom učešća polaznika. Doplata za jednokrevetnu sobu 100 Evra. Prevoz nije organizovan iz razloga što su polaznici iz raznih krajeva regiona.

Ukoliko se odlučite da iz jedne firme ili hotela pošaljete više kandidata, iznos se po svakom kandidatu umanjuje za 20% (760 evra).

Ukoliko želite da iznos kotizacije izmirite u celosti, obezbeđuje vam se popust od 30% (665 Evra), a ukoliko u dve mesečne rate, takođe pre edukacije, odobravamo popust od 20%.

Maksimalan broj učesnika edukacije je 15.


Kada?

Obuka počinje 10.04.2012. godine, a dolazak polaznika je u ponedeljak 09.04.2012. godine do 22:00 časa, a odlazak iz Čateža je 14.04.2012. godine posle 12:00.

 

Kako se prijaviti?

Prijave zainteresovanih kandidata se primaju najkasnije do 01.04.2012. godine na sledeće adrese:

samcevic@ht.rs,

irena_eklemovic@yahoo.com

 

Utisci polaznika prethodne edukacije:

Baviti se hotelijerstvom, za mene, sa pozicije menadžera prodaje, podrazumeva odličnu komunikaciju, praćenje novih trendova i stalno usavršavanje. Vaša edukacija na temu hotelskih menadžera i menadžera prodaje koju ste organizovali i uspešno realizovali u saradnji sa Termama Čatež prevazišla je moja očekivanja. Čast mi je i zadovoljstvo što sam učestvovala u ovom „pilot“ projektu.

Milica Vulović, Menadžer prodaje Specijalne bolnice „Čigota“, Zlatibor

 

 

Fascinirana sam Slovenijom i celokupnom edukacijom. Nakon edukacije u meni se probudila jos veća želja da učim, napredujem i nadam se jednog dana postanem uspešan menadžer u hotelijerstvu. Mislim da svi koji žele da budu uspešni trebaju ići na ovu obuku, odnosno na sve obuke u kojima ste Vi jedan od predavača. Zaista sve najbolje. 

 

Danka Radić, hotel Crystal Beograd

 

Obuka je završena i sada kada treba utiske staviti na papir, teško je pronaći adekvatne reči.  Za ovih 5 dana provedenih u Sloveniji sam stekao neprocenjivo iskustvo i  video kako se teorija pretvara u praksu. Obučavati se, a u isto vreme biti gost je nešto što je veoma poučno i otvara nove vidike. Mnogo možemo naučiti  na pozitivnoj praksi Slovenačkih hotelijera, ali u isto vreme videti i sve negativne aspekte iz ugla jednog gosta. Obilazeći hotele u Termama Čatež i u Portorožu, gde bih posebno izdvojio hotel iz lanca Kempinsky i Hotel Bernadin i nailazeći na kolege koje su nesebično spremne da svoje znanje i iskustvo podele sa nama, podsetio sam se koliko je hotelijerstvo lepo, zanimljivo i ne poznaje granice. U isto vreme sam shvatio da je sve ono što sam naučio na obuci veoma lako primenjivo u praksi i, što je možda najvažnije, da je bez primene svega toga u radu nemoguće pratiti nove tendencije u hotelijerstvu.  Iskreno bih obuku preporučio svim menadžerima hotelijerstva koji žele da unaprede svoje znanje, svim zaposlenima u hotelijerstvu i svim studentima  koji žele da, jednog dana, postanu menadžeri.

 

Srđan Jovanović Jat Hoteli Slavija

 

 

 

 

 

 

 

Dodatne informacije možete dobiti na sajtu agencije HT

www.ht.in.rs

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posetioci

Imamo 38 gostiju na mreži

Prijatelji HT

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
MP International- ugovorni zastupnik i distributer firme Diversey u čijem sastavu se nalazi i proizvođač mašina i hemikalija za održavanje svih vrsta podnih površina TASKI obezbeđuje sredstva za održavanje higijene i usluge u institucionalnoj industriji za hotele, restorane, javne ustanove i servise za profesionalno čišćenje. Smederevska 8 Beograd Tel: 381 11 32 91 757
Baner
Opremanje sportskih objekata i hotela fitness, wellness i sportskom opremom kao i parketima od punog drveta.
Baner
Baner

pejkom

Baner
veštačka trava, atletske staze, mini golf, dečija igrališta, veštački led, plutajuće marine, sportski rekviziti

ab sport

Baner
projektovanje i opremanje enterijera - hotela, restorana, poslovnih prostora, stanova

visan

Baner
Društvo za ekološku i sanitarnu zaštitu "VISAN" d.o.o
Baner
POSLUJTE SA RUSIJOM
Baner
Oglasite se na tržištu Ruske Federacije -predstavite Vaše preduzeće -objavite Vašu ponudu ili potražnju -uspostavite nove poslovne kontakte
Termoenergetik plus d.o.o.
Baner
1. Baždarenje ventila sigurnosti 2. Etaloniranje manometara 3. Ispitivanje gasnih instalacija (gasnih rampi) 4. Ispitivanje posuda pod pritiskom 5. Servis za kotlarnicu 6. Servis gorionika 7. Terenski rad Sertifikat o akreditaciji labaratorije
Baner