Video

Preduzetništvo-Marketing 

Pokretanje posla 2

Pokretanje posla 1

XI FORUM

 X FORUM

 X FORUM DODELA PRIZNANJA

IX FORUM DEO 1

IX FORUM DEO 2 

Knjiga utisaka 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 TERME ČATEŽ 

KONFERENCIJA O BEZBEDNOSTI 

VISOKI STANDARDI BEZBEDNOSTI 

http://youtu.be/3MVYMAIz0Xs

 

 

II PROLEĆNI SUSRET MENADŽERA

HOTELSKIH DOMAĆINSTAVA 2013

 http://www.youtube.com/watch?v=DgEyNhANjvM\

 

 III PROLEĆNI SUSRET MENADŽERA  

HOTELSKIH DOMAĆINSTAVA


III PROLEČNI SUSRET MENADŽERA 

HOTELSKIH DOMAĆINSTAVA

XII FORUM MENADŽERA HOTELA

& HOTELSKIH DOMAĆINSTAVA

 

 


Forumi i seminari

Galerija slika

slika_link

PONUDA UMETNIČKIH SLIKA ZA OPREMANJE VAŠIH OBJEKATA

UČINITE SVOJIM GOSTIMA PRIJATNIJI BORAVAK 

Prijatelji

Baner
Baner
GARDEN PROFESSIONAL
Baner
Uredjenje i održavanje zelenih površina. Opremanje prostora biljkama i njihovo održavanje. Dekoracije svečanosti - poslovni skupovi, venčanja, novogodišnje i druge proslave...
Baner

Designed by:
Aktuelno

OTVORENI SEMINAR- USPEŠNA POSLOVNA KOMUNIKACIJA 05.02.2012.

 

 

Obuka omogućava učesnicima da se upoznaju i sagledaju aspekte uspešne poslovne komunikacije, koja treba da bude osnov vrhunske usluge koju pružaju zaposleni u oblasti ugostiteljstva. U poslovnom svetu, a pre svega u hotelskoj industriji, nakon devedesetih sve više raste interesovanje za kreativnost, za nove oblike poslovne saradnje, za bržu i kvalitetniju komunikaciju i kako iz toga proizilazi, osnova profesionalnosti leži u komunikaciji i međusobnom dogovaranju. Komunikacija je važna u okviru tima koji radi, stvara ideju, program, proizvod, ali i prema javnosti, odnosno klijentima kojoj su ti programi odnosno proizvodi i usluge namenjeni. Zato je ova obuka neophodna i pomaže u kreiranju tima, ali i poboljšanju nivoa usluge.

 

Akcenat obuke je da uspešno kuminicirati znači i kreirati pozitivnu sliku i imidž kako pojedinca, tako i tima, odnosno hotela, restorana i slično u celini. Takođe, obuka svakom učesniku pruža uvid u jasno sagledavanje, prihvatanje i promenu dosadašnjih stavova, ponašanja i manira u pogledu uspešnog poslovanja. Trening  obuhvata savremene komunikacione metode velikih hotelskih lanaca, prilagođen potrebama našeg podneblja u realnom okruženju. Po tome je jedinstven i nudi ono što se ne može naučiti u formalnim institucijama obrazovanja u Srbiji.

 

Tokom treninga biće predstavljena formalna i neformalna pravila, savremeni standardi rada, principi, maniri i etičke norme u okviru korporativne kulture.

 

Koje su tematske oblasti?

 

  • Komunikacija (posebno se obrađuju tehnike i veštine uspešne komunikacije)
  • Veštine za profesionalno pružanje usluge (važan segment vrhunske usluge koji je sastavni deo poslovanja hotelskih lanaca)

 

Nakon obuke, učesnici će biti u prilici da stečena znanja i veštine upotrebe za unapređenje poslovanja, a samim tim i imidža hotela u kojima rade.

 

Kome je namenjen?

Obuka je namenjena svim zaposlenima koji sarađuju sa internim i eksternim klijentima. Sa druge strane, ukoliko poslodavac želi posebnu grupu zaposlenih da obuči tehnikama uspešne komunikacije, obuka će biti prilagođena tom profilu zaposlenih.

 

 

Kako radimo?
Obuka se izvodi u vašem objektu, 8 sati (sa pauzama). Trening odnosno obuka je prilagođena savremenim potrebama i donekle se može koristiti kao osnova za postavljanje opštih standarda rada, pravila i procedura.

 

Ko je predavač?

Radomir Samčević je direktor agencije HT za konsalting i menadžment iz oblasti hotelijerstva i turizma. Dugugodišnje iskustvo na poslovima u hotelskoj industriji, a između ostalog i kao trener i predavač velikog broja edukacija na ovakvu ili sličnu temu, a potom i na rukovodećim poslovima u hotelijerstvu, kao i svakodnevno profesionalno usavršavanje doprineli su da je obuka kvalitetna, sveobuhvatna i pomaže u poboljšanju rada u ovom segmentu poslovanja. Obuka je nastala na osnovu svetskih standarda rada internacionalnih hotelskih lanaca, prilagođenih potrebama lokalnog tržišta, koncipirana po marketinškom konceptu poslovanja.

 

Agencija HT se bavi i poslovima konsaltinga i menadžmenta, start up ili unapređenjem poslovanja, kao i regrutacijom, selekcijom, edukacijom osoblja za potrebe rada hotelskih preduzeća. Broj naših klijenata je veliki, kako u zemlji tako i u inostranstvu, a jedan od naših najvećih je EMAAR kompanija iz Dubaija UAE.

 

Kotizacija:

Cena edukacije je 8550 RSD po polazniku. Ukoliko iz jednog hotela dolazi više od jednog polaznika, svima se odobrava popust od 20%, odnosno iznos kotizacije po svakom polazniku je 6840 RSD. Ukoliko je neko od polaznika već pohađao kurseve agencije HT, takođe se odobrava poust u iznosu od 25%, odnosno iznos kotizacije je 6412 RSD. Iznos kotizacije potrebno je uplatiti avansno na račun agencije HT ili lično u agenciji najkasnije dva dana pre potvrđenog termina.

 

NAPOMENA: prijave su ograničene, maksimalan broj učesnika je 10, a prijavljivanje možete izvršiti putem maila Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili na telefon 063/469 252.


Napomena: Agencija nije u sistemu PDV-a.

 

 

Agencija HT

Agencija za konsalting i menadžment

11000 Beograd, Dečanska 2

PIB 106221423

Mat br. 61546570

 

 

 

Dodatne informacije možete dobiti na sajtu

www.ht.in.rs

mob. 063/469-252

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 

Posetioci

Imamo 65 gostiju na mreži

Prijatelji HT

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
MP International- ugovorni zastupnik i distributer firme Diversey u čijem sastavu se nalazi i proizvođač mašina i hemikalija za održavanje svih vrsta podnih površina TASKI obezbeđuje sredstva za održavanje higijene i usluge u institucionalnoj industriji za hotele, restorane, javne ustanove i servise za profesionalno čišćenje. Smederevska 8 Beograd Tel: 381 11 32 91 757
Baner
Opremanje sportskih objekata i hotela fitness, wellness i sportskom opremom kao i parketima od punog drveta.
Baner
Baner

pejkom

Baner
veštačka trava, atletske staze, mini golf, dečija igrališta, veštački led, plutajuće marine, sportski rekviziti

ab sport

Baner
projektovanje i opremanje enterijera - hotela, restorana, poslovnih prostora, stanova

visan

Baner
Društvo za ekološku i sanitarnu zaštitu "VISAN" d.o.o
Baner
POSLUJTE SA RUSIJOM
Baner
Oglasite se na tržištu Ruske Federacije -predstavite Vaše preduzeće -objavite Vašu ponudu ili potražnju -uspostavite nove poslovne kontakte
Termoenergetik plus d.o.o.
Baner
1. Baždarenje ventila sigurnosti 2. Etaloniranje manometara 3. Ispitivanje gasnih instalacija (gasnih rampi) 4. Ispitivanje posuda pod pritiskom 5. Servis za kotlarnicu 6. Servis gorionika 7. Terenski rad Sertifikat o akreditaciji labaratorije
Baner