Video

Preduzetništvo-Marketing 

Pokretanje posla 2

Pokretanje posla 1

XI FORUM

 X FORUM

 X FORUM DODELA PRIZNANJA

IX FORUM DEO 1

IX FORUM DEO 2 

Knjiga utisaka 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 TERME ČATEŽ 

KONFERENCIJA O BEZBEDNOSTI 

VISOKI STANDARDI BEZBEDNOSTI 

http://youtu.be/3MVYMAIz0Xs

 

 

II PROLEĆNI SUSRET MENADŽERA

HOTELSKIH DOMAĆINSTAVA 2013

 http://www.youtube.com/watch?v=DgEyNhANjvM\

 

 III PROLEĆNI SUSRET MENADŽERA  

HOTELSKIH DOMAĆINSTAVA


III PROLEČNI SUSRET MENADŽERA 

HOTELSKIH DOMAĆINSTAVA

XII FORUM MENADŽERA HOTELA

& HOTELSKIH DOMAĆINSTAVA

 

 


Forumi i seminari

Galerija slika

slika_link

PONUDA UMETNIČKIH SLIKA ZA OPREMANJE VAŠIH OBJEKATA

UČINITE SVOJIM GOSTIMA PRIJATNIJI BORAVAK 

Prijatelji

Baner
Baner
GARDEN PROFESSIONAL
Baner
Uredjenje i održavanje zelenih površina. Opremanje prostora biljkama i njihovo održavanje. Dekoracije svečanosti - poslovni skupovi, venčanja, novogodišnje i druge proslave...
Baner

Designed by:

 

11-forum-hotelijera-1024x264

Uspešno održan XI Forum menadžera hotela i hotelskih domaćinstava

SVE je u – KOMUNIKACIJI!

Ovogodišnji XI forum hotelijera, održan 28. novembra u Privrednoj komori Srbije, okupio je rekordan broj učesnika – više od stotinu hotelskih menadžera svih nivoa iz više od pedeset hotela širom Srbije.

 

XI-forum-hotelijera-1024x576 

 

U ime organizatora XI foruma – Redakcije časopisa za savremeno hotelijerstvo & turizam „Turistički svet“ i Udruženja za turizam Privredne komore Srbije, ovaj ugledni skup otvorile suLjiljana Rebronja, urednica „Turističkog Sveta“ i Dragana Šabić, sekretar Udruženja za turizam PKS, najavljujući da će o internoj i eksternoj komunikaciji, kao jednom od najvažnijih „alata“ za postizanje poslovne uspešnosti u hotelskoj industriji učesnici moći da čuju odlične prezentacije u sklopu centralne teme Foruma: „SVE je u – KOMUNIKACIJI“.

 

„Buđenje“ hotelijera

 

Svecana-ceremonija-sa-dodele-priznanja-1024x682 

 

Kroz radni deo Foruma, učesnike su sproveli moderatori prof. dr Ljiljana Kosar sa Visoke hotelijerske škole u Beogradu i Rade Samčević, direktor Agencije HT, dok su „gvozdena vrata komunikacije“ otvorili ugledni profesori univerziteta, konsultanti, PR stručnjaci i menadžeri hotela sa međunarodnom reputacijom: Vesna Vlatković – marketing & PR menadžer grupacije „A Hoteli“, Jelena Šulejić – generalni direktor hotela „Moskva“, Nataša Pavlović Bujas – direktor „Blumen Group“, dr Violeta Zubanov – docent na Fakultetu za sport i turizam „Tims“ u Novom Sadu, Gordana Štetin – defektolog i psihoterapeut, kao i specijalni gosti XI Foruma hotelijera, šarmantni radio dvojac Gorica Nešović i Dragan Ilić – autori emisije „Buđenje“, koji su pripremili „buđenje za hotelijere“ na svoj način.

 

Dragan-i-Gorica-Forum-1024x576 

  

Ceremoniji dodele priznanja „Ambasadori dobre usluge“ prethodila je promocija projekta„Kraljevske banje Srbije – elitni turistički i investicioni potencijal“, koji je realizovala Redakcija časopisa „Turistički svet“ u saradnji sa ASADEKA biznis klubom. Kao pokrovitelju tog projekta od 2009. godine, NJ.K.V. Prestolonasledniku Aleksandru II Karađorđevićuuručena je „Zlatna povelja“ za vizionarsku i inspirativnu podršku novom turističkom brendu „Kraljevske banje Srbije“, nakon čega je usledila svečana dodela priznanja najboljima u hotelsko-turističkoj industriji Srbije, koju je ulepšao scenski nastup učenika Ugostiteljsko-turističke škole iz Vrnjačke Banje u petnaestominutnom programu pod nazivom „Srpski wellness“, koji je prisutne oduševio svojom autentičnom prezentacijom turističke destinacije i to na engleskom jeziku, a po završetku dodele priznanja i bogatom trpezom kojom su učenici ove škole pokazali u praksi šta znači 65 godina tradicije u obrazovanju profesionalnih ugostiteljskih kadrova.

Ljiljana-Rebronja-i-Prestolonaslednik-1024x682 

 

Njima su se pridružili i profesionalci iz hotela „Solaris“ iz Vrnjačke Banje, koji su, kao prvi sertifikovani halal hotel u Srbiji, demonstrirali sjajan izbor halal hrane, dok je beogradski hotel „Moskva“ kao pravi domaćin tokom čitavog dana brinuo i o svojim kolegama i o uglednim gostima. Toj brizi pridružili su se „Pionir“ iz Subotice, „VodaVoda“, „Gorki list“, Vinarija „Zvonko Bogdan“, Kraljevska vinarija, Vinarija „Mile Dragić“ i mnogi drugi čije su proizvode degustirali i gosti, i učesnici XI foruma hotelijera.

Priznanja najboljima u Srbiji

Priznanje “Ambasador dobre usluge” za najuspešniji hotel u 2014. pripalo je hotelu “Moskva” iz Beograda.

Lukrecija-Djeri-i-Jelena-Sulejic-dir.-hotela-Moskva-1024x682 

Za najuspešniju turističku destinaciju i opštinu, koja je u najtežoj godini uspela da ostane dosledna svojoj politici održavanja i unapređenja kvaliteta, proglašena Opština Vrnjačka Banja.

Jesa-Ercic-i-predsednik-opstine-Vrnjacka-Banja-682x1024 

 

Priznanje “Novi kvalitet” za 2014. dobio je hotel “Solaris” iz Vrnjačke Banje, prvi u Srbiji sa halal sertifikatom.

Georgi-Genov-i-Maja-Remetic-hotel-Solaris-1024x682

Nagrada “Lider hotelske industrije” pripala je po drugi put Ružici Petrović-Dedijer, direktorki beogradskog hotela „IN“.

Desimir-Popovic-i-Ruzica-Dedijer-IN-hotel-1024x682 

Prizanja “Menadžer godine” dodeljena su Zdenki Gajović iz hotela „Moskva“ u kategoriji „menadžer hotelskog domaćinstva“, a Dragici Lučić iz hotela „Zlatibor MONA“ za menadžera recepcije, dok je Miodragu Miljkoviću iz “Merkura” iz Vrnjačke Banje pripalo priznaje za najboljeg marketing menadžera u 2014. godini.

Vesna-Vlatkovic-i-Miodrag-Miljkovic-1024x682 

U novoustanovljenoj kategoriji „Chef of the year“ („najbolji šef kuhinje u 2014“), žiri je nagradio Božidara Živkovića iz hotela „Izvor“ iz Aranđelovca, dok su u kategoriji „partner hotelske industrije“ nagrađeni firma “Špica Centar” iz Beograda, Fakultet za sport i turizam „Tims“ iz Novog Sada, koji ove godine obeležava 10 godina rada, i Ugostiteljsko-turistička škola sa domom učenika iz Vrnjačke Banje, sa tradicijom dužom od 65 godina!

Rade-Samcevic-Jelena-Ceperkovic-i-ucenici-Ugostiteljsko-turisticke-skole-Vrnjacka-Banja-1024x682 

  

Medijski partner hotelske industrije za 2014. godinu je televizijska emisija “Žikina šarenica”(RTS), a novinarsko priznanje za izvorno gostoljublje, kvalitet hotelske usluge i odličnu saradnju sa medijima “Press zvezdica” pripalo je kompaniji „Falkensteiner Hotels & Residences“.

Urucenje-priznanja-Ziki-Nikolicu-RTS-1024x682 

„Zlatne plakete“ za trajanje i kvalitet

Redakcija časopisa „Turistički Svet“ iskoristila je ovu priliku da podseti na velike i značajne  godišnjice hotela koji su zahvaljujući svom dugom trajanju i kvalitetu čiji su simbol, postali najbolji deo istorije srpskog hotelijerstva.

Tim-hotela-Excelsior-1024x682 

Tako su „Zlatne povelje“ za trajanje i kvalitet pripale hotelu „Beograd“ iz Čačka (koji će 1. januara obeležiti čak 115 godina!), beogradskom hotelu „Excelsior“ (90 godina) i hotelu „Prag“ (85 godina), zemunskom „Zlatniku“ (30 godina) i kompaniji “Elitte Palić” – Palić  za 20 godina trajanja, čiji su hoteli “Park”, “Jezero” i restoran “Mala gostiona” na usluzi gostima bezmalo onoliko koliko traje Palić kao turistička destinacija koja će sledeće godine obeležiti 170 godina organizovanog bavljenja turizmom!

Verica-Kostic-direktor-UTP-Morava-1024x682

 

Specijalno priznanje za unapređenje hotelskog poslovanja dodeljeno je i jednoj inostranoj kompaniji „COMSAR Energy Group“ u Republici Srpskoj, koja u svom vlasništvu ima dva „eko“ hotela sa četiri zvezdice i gotovo pionirski razvija hotelijerstvo u dve turistički nedovoljno razvijene opštine.

Dobitnici-priznanja-1024x406 

Događaju, koji su i ove godine u Privrednoj komori Srbije organizovali Redakcija stručnog časopisa za savremeno hotelijerstvo i turizam “Turistički svet”, Udruženje za turizam PKS i Univerzitet Singidunum, prisustvovale su brojne ugledne zvanice, među kojima NJ.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević sa Princezom Katarinom, predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, predstavnici diplomatskog kora, ASADEKA biznis kluba, ugledni hotelijeri, akademska elita, brojni predstavnici prateće privrede i neuobičajeno veliki broj predstavnika medija. A činjenica da je Svečana sala Privredne komore Srbije bila mala da primi više od 200 gostiju na dodeli priznanja, najočiglednije govori o potpunom uspehu ovog najvećeg događaja za hotelesku industriju u 2014. godini.

 

 

 

 

Posetioci

Imamo 48 gostiju na mreži

Prijatelji HT

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
MP International- ugovorni zastupnik i distributer firme Diversey u čijem sastavu se nalazi i proizvođač mašina i hemikalija za održavanje svih vrsta podnih površina TASKI obezbeđuje sredstva za održavanje higijene i usluge u institucionalnoj industriji za hotele, restorane, javne ustanove i servise za profesionalno čišćenje. Smederevska 8 Beograd Tel: 381 11 32 91 757
Baner
Opremanje sportskih objekata i hotela fitness, wellness i sportskom opremom kao i parketima od punog drveta.
Baner
Baner

pejkom

Baner
veštačka trava, atletske staze, mini golf, dečija igrališta, veštački led, plutajuće marine, sportski rekviziti

ab sport

Baner
projektovanje i opremanje enterijera - hotela, restorana, poslovnih prostora, stanova

visan

Baner
Društvo za ekološku i sanitarnu zaštitu "VISAN" d.o.o
Baner
POSLUJTE SA RUSIJOM
Baner
Oglasite se na tržištu Ruske Federacije -predstavite Vaše preduzeće -objavite Vašu ponudu ili potražnju -uspostavite nove poslovne kontakte
Termoenergetik plus d.o.o.
Baner
1. Baždarenje ventila sigurnosti 2. Etaloniranje manometara 3. Ispitivanje gasnih instalacija (gasnih rampi) 4. Ispitivanje posuda pod pritiskom 5. Servis za kotlarnicu 6. Servis gorionika 7. Terenski rad Sertifikat o akreditaciji labaratorije
Baner