Video

Preduzetništvo-Marketing 

Pokretanje posla 2

Pokretanje posla 1

XI FORUM

 X FORUM

 X FORUM DODELA PRIZNANJA

IX FORUM DEO 1

IX FORUM DEO 2 

Knjiga utisaka 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 TERME ČATEŽ 

KONFERENCIJA O BEZBEDNOSTI 

VISOKI STANDARDI BEZBEDNOSTI 

http://youtu.be/3MVYMAIz0Xs

 

 

II PROLEĆNI SUSRET MENADŽERA

HOTELSKIH DOMAĆINSTAVA 2013

 http://www.youtube.com/watch?v=DgEyNhANjvM\

 

 III PROLEĆNI SUSRET MENADŽERA  

HOTELSKIH DOMAĆINSTAVA


III PROLEČNI SUSRET MENADŽERA 

HOTELSKIH DOMAĆINSTAVA

XII FORUM MENADŽERA HOTELA

& HOTELSKIH DOMAĆINSTAVA

 

 


Forumi i seminari

Galerija slika

slika_link

PONUDA UMETNIČKIH SLIKA ZA OPREMANJE VAŠIH OBJEKATA

UČINITE SVOJIM GOSTIMA PRIJATNIJI BORAVAK 

Prijatelji

Baner
Baner
GARDEN PROFESSIONAL
Baner
Uredjenje i održavanje zelenih površina. Opremanje prostora biljkama i njihovo održavanje. Dekoracije svečanosti - poslovni skupovi, venčanja, novogodišnje i druge proslave...
Baner

Designed by:
PDF Štampa El. pošta

RECEPCIJSKO POSLOVANJE u savremenom hotelijerstvu

 

 

 

Obuka omogućava učesnicima da u okviru svoje profesionalne orijentacije, radnog mesta i okruženja sagledaju faktore koji utiču na unapređenje poslovanja recepcije, ali i kreiranje slike i pozicije hotelske recepcije i pojedinaca u svakodnevnoj poslovnoj komunikaciji. Takođe, obuka svakom učesniku pruža uvid u jasno sagledavanje, prihvatanje i promenu dosadašnjih stavova, ponašanja i manira u pogledu recepcijskog poslovanja. Obuka obuhvata savremene metode recepcijskog poslovanja velikih hotelskih lanaca, prilagođen potrebama našeg podneblja u realnom okruženju. Po tome je jedinstven i nudi ono što se ne može naučiti u formalnim institucijama obrazovanja u Srbiji. Pored toga, obuku prilagođavamo vašim potrebama.

 

Tokom rada sa polaznicima obuke, biće predstavljena formalna i neformalna pravila, savremeni standardi rada, principi, maniri i etičke norme u okviru korporativne kulture.

Koje su tematske oblasti?

  • Uvod u recepcijsko poslovanje (savremeno hotelsko poslovanje i uloga recepcije u njemu)
  • Komunikacija (posebno se obrađuju tehnike i veštine uspešne komunikacije u recepcijskom poslovanju, kao osnovnom tehnikom rada savremene hotelske repcepcije)
  • Veštine za profesionalno pružanje usluge (važan segment vrhunske usluge koji je sastavni deo poslovanja hotelskih lanaca)
  • Osnovni pojmovi recepcijskog poslovanja (razrada i objašnjenja pojmova, kao i značaj, svrha i implementacija u realnom poslovanju)
  • Poslovi recepcije (razrada poslova recepcije, primanja rezervacija, prijava gosta, briga o gostu, odjave)

 

Nakon obuke, učesnici će biti u prilici da stečena znanja i veštine upotrebe za unapređenje poslovanja recepcije, a samim tim i imidža hotela u kojima rade.

 

Kome je namenjen?

Obuka je namenjen menadžerima recepcije, zaposlenima recepcije, zaposlenima u odeljenju prodaje i marketinga, kao i menadžmentu hotela. Suština edukacije je da se zaposleni upoznaju i unaprede svoja dosadašnja znanja iz oblasti recepcijskog poslovanja, bez obzira da li se radi o start up-u ili unapređenju poslovanja postojeće operacije recepcije.

Kako radimo?
Obuka se izvodi na vašem objektu, odnosno na terenu 5 dana po 8 sati (sa pauzama). Trening odnosno obuka je prilagođena Vašim potrebama i može se koristiti kao osnova za postavljanje standarda rada, pravila i procedura.

Ko je predavač?

Radomir Samčević je direktor agencije HT za konsalting i menadžment iz oblasti hotelijerstva i turizma, a između ostalog je trener iz oblasti recepcijskog poslovanja. Dugugodišnje iskustvo na poslovima recepcije, a potom i na rukovodećim poslovima u hotelijerstvu, kao i svakodnevno profesionalno usavršavanje doprineli su da je obuka kvalitetna, sveobuhvatna i pomaže u poboljšanju rada u ovom segmentu poslovanja. Obuka je nastala na osnovu svetskih standarda rada internacionalnih hotelskih lanaca, prilagođenih potrebama lokalnog tržišta, koncipirana po marketinškom konceptu poslovanja.

 

Agencija HT se bavi i poslovima konsaltinga i menadžmenta, start up ili unapređenjem poslovanja, kao i regrutacijom, selekcijom, edukacijom osoblja za potrebe rada hotelskih preduzeća. Broj naših klijenata je veliki, kako u zemlji tako i u inostranstvu, a jedan od naših najvećih je EMAAR kompanija iz Dubaija UAE. 

 

Kotizacija:

Cena edukacije je 1150 Evra po srednjem kursu NBS (putni troškovi i dnevnica predavača za objekte van područja grada Beograda za pet dana edukacije iznosi 350 Evra, a ukoliko se obezbede smeštaj i hrana, plaćaju se samo putni troškovi u iznosu od 150 Evra) bez obzira na broj polaznika. Iznos kotizacije potrebno je uplatiti 50% avansno na račun agencije HT, a ostatak sedam dana nakon poslednjeg dana edukacije.

Ukoliko se odlučite da ceo iznos uplatite unapred, agencija HT vam odobrava popust od 30%.


Napomena: agencija nije u sistemu PDV-a.

 

 

Agencija HT

Agencija za konsalting i menadžment

11000 Beograd, Dečanska 2

PIB 106221423

Mat br. 61546570

 

 

Dodatne informacije možete dobiti na

mob. 063/469-252

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 

Posetioci

Imamo 16 gostiju na mreži

Prijatelji HT

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
MP International- ugovorni zastupnik i distributer firme Diversey u čijem sastavu se nalazi i proizvođač mašina i hemikalija za održavanje svih vrsta podnih površina TASKI obezbeđuje sredstva za održavanje higijene i usluge u institucionalnoj industriji za hotele, restorane, javne ustanove i servise za profesionalno čišćenje. Smederevska 8 Beograd Tel: 381 11 32 91 757
Baner
Opremanje sportskih objekata i hotela fitness, wellness i sportskom opremom kao i parketima od punog drveta.
Baner
Baner

pejkom

Baner
veštačka trava, atletske staze, mini golf, dečija igrališta, veštački led, plutajuće marine, sportski rekviziti

ab sport

Baner
projektovanje i opremanje enterijera - hotela, restorana, poslovnih prostora, stanova

visan

Baner
Društvo za ekološku i sanitarnu zaštitu "VISAN" d.o.o
Baner
POSLUJTE SA RUSIJOM
Baner
Oglasite se na tržištu Ruske Federacije -predstavite Vaše preduzeće -objavite Vašu ponudu ili potražnju -uspostavite nove poslovne kontakte
Termoenergetik plus d.o.o.
Baner
1. Baždarenje ventila sigurnosti 2. Etaloniranje manometara 3. Ispitivanje gasnih instalacija (gasnih rampi) 4. Ispitivanje posuda pod pritiskom 5. Servis za kotlarnicu 6. Servis gorionika 7. Terenski rad Sertifikat o akreditaciji labaratorije
Baner