Video

Preduzetništvo-Marketing 

Pokretanje posla 2

Pokretanje posla 1

XI FORUM

 X FORUM

 X FORUM DODELA PRIZNANJA

IX FORUM DEO 1

IX FORUM DEO 2 

Knjiga utisaka 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 TERME ČATEŽ 

KONFERENCIJA O BEZBEDNOSTI 

VISOKI STANDARDI BEZBEDNOSTI 

http://youtu.be/3MVYMAIz0Xs

 

 

II PROLEĆNI SUSRET MENADŽERA

HOTELSKIH DOMAĆINSTAVA 2013

 http://www.youtube.com/watch?v=DgEyNhANjvM\

 

 III PROLEĆNI SUSRET MENADŽERA  

HOTELSKIH DOMAĆINSTAVA


III PROLEČNI SUSRET MENADŽERA 

HOTELSKIH DOMAĆINSTAVA

XII FORUM MENADŽERA HOTELA

& HOTELSKIH DOMAĆINSTAVA

 

 


Forumi i seminari

Galerija slika

slika_link

PONUDA UMETNIČKIH SLIKA ZA OPREMANJE VAŠIH OBJEKATA

UČINITE SVOJIM GOSTIMA PRIJATNIJI BORAVAK 

Prijatelji

Baner
Baner
GARDEN PROFESSIONAL
Baner
Uredjenje i održavanje zelenih površina. Opremanje prostora biljkama i njihovo održavanje. Dekoracije svečanosti - poslovni skupovi, venčanja, novogodišnje i druge proslave...
Baner

Designed by:
PDF Štampa El. pošta

MENADŽMENT HOTELSKOG POSLOVANJA u savremenom hotelijerstvu
 

 

 

 

Obuka omogućava učesnicima da u okviru svoje profesionalne orijentacije, radnog mesta i okruženja sagledaju faktore koji utiču na unapređenje funkcija menadžmenta hotelskog poslovanja. Takođe, obuka svakom učesniku pruža uvid u jasno sagledavanje, prihvatanje i promenu dosadašnjih stavova, ponašanja i manira u pogledu savremenog hotelskog poslovanja kako na strategijskom, tako i na operativnom nivou. Obuka obuhvata i upoznaje polaznike sa savremenim metodama planiranja, organizovanja, vođenja i kontrole po principu poslovanja velikih hotelskih lanaca, prilagođen potrebama našeg podneblja u realnom okruženju. Po tome je ova obuka jedinstvena i nudi ono što se ne može naučiti u formalnim institucijama obrazovanja u Srbiji.

 

Tokom treninga biće predstavljena formalna i neformalna pravila, savremeni standardi rada, principi, maniri i etičke norme u okviru korporativne kulture.

 

Koje su tematske oblasti?

  • Šta je to menadžment (uloga menadžmenta u savremenom hotelskom poslovanju)
  • Marketing kao poslovna orijentacija u savremenom hotelijerstvu
  • Postavljanje ciljeva
  • Osnovna obeležja hotelskog proizvoda
  • Poslovni plan
  • Finansijski izveštaj
  • Izveštaji poslovanja

 

Nakon obuke, učesnici će biti u prilici da stečena znanja i veštine upotrebe za unapređenje poslovanja, a samim tim i imidža hotela u kojima rade.

 

Kome je namenjen?

Obuka je namenjena menadžerima svih nivoa, bez obzira na godine iskustva i formalnog obrazovanja. Pored toga, obuka je prilagođena vlasnicima hotela i studentima, budućim hotelskim menadžerima. Suština edukacije je da se zaposleni upoznaju sa savremenim potrebama kao i da unaprede svoja dosadašnja znanja.

Kako radimo?
Obuka se izvodi u vašem objektu 5 dana po 8 sati (sa pauzama). Trening odnosno obuka je prilagođena Vašim potrebama i može se koristiti kao osnova za postavljanje plana rada, standarda rada, pravila i procedura.

Ko je predavač?

Radomir Samčević je vlasnik agencije HT za konsalting i menadžment iz oblasti hotelijerstva i turizma, a između ostalog je trener iz oblasti menadžmenta hotelskog poslovanja. Dugugodišnje iskustvo na poslovima operativnog i strategijskog menadžerana, kao i svakodnevno profesionalno usavršavanje doprineli su da je obuka kvalitetna, sveobuhvatna i pomaže u poboljšanju rada u segmentu poslovanja. Obuka je nastala na osnovu svetskih standarda rada internacionalnih hotelskih lanaca, prilagođenih potrebama lokalnog tržišta, koncipirana po marketinškom konceptu poslovanja.

 

Agencija HT se bavi i poslovima konsaltinga i menadžmenta, start up ili unapređenjem poslovanja, kao i regrutacijom, selekcijom, edukacijom osoblja za potrebe rada hotelskih preduzeća. Broj naših klijenata je veliki, kako u zemlji tako i u inostranstvu, a jedan od naših najvećih je EMAAR kompanija iz Dubaija UAE. 

 

Kotizacija:

Cena edukacije je 1450 Evra po srednjem kursu NBS (putni troškovi i dnevnica predavača za objekte van područja grada Beograda za pet dana edukacije iznosi 350 Evra, a ukoliko se obezbede smeštaj i hrana, plaćaju se samo putni troškovi u iznosu od 150 Evra) bez obzira na broj polaznika. Iznos kotizacije potrebno je uplatiti 50% avansno na račun agencije HT, a ostatak sedam dana nakon poslednjeg dana edukacije.

Ukoliko se odlučite da ceo iznos uplatite unapred, agencija HT vam odobrava popust od 30%.


Napomena: agencija nije u sistemu PDV-a.
 

Posetioci

Imamo 25 gostiju na mreži

Prijatelji HT

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
MP International- ugovorni zastupnik i distributer firme Diversey u čijem sastavu se nalazi i proizvođač mašina i hemikalija za održavanje svih vrsta podnih površina TASKI obezbeđuje sredstva za održavanje higijene i usluge u institucionalnoj industriji za hotele, restorane, javne ustanove i servise za profesionalno čišćenje. Smederevska 8 Beograd Tel: 381 11 32 91 757
Baner
Opremanje sportskih objekata i hotela fitness, wellness i sportskom opremom kao i parketima od punog drveta.
Baner
Baner

pejkom

Baner
veštačka trava, atletske staze, mini golf, dečija igrališta, veštački led, plutajuće marine, sportski rekviziti

ab sport

Baner
projektovanje i opremanje enterijera - hotela, restorana, poslovnih prostora, stanova

visan

Baner
Društvo za ekološku i sanitarnu zaštitu "VISAN" d.o.o
Baner
POSLUJTE SA RUSIJOM
Baner
Oglasite se na tržištu Ruske Federacije -predstavite Vaše preduzeće -objavite Vašu ponudu ili potražnju -uspostavite nove poslovne kontakte
Termoenergetik plus d.o.o.
Baner
1. Baždarenje ventila sigurnosti 2. Etaloniranje manometara 3. Ispitivanje gasnih instalacija (gasnih rampi) 4. Ispitivanje posuda pod pritiskom 5. Servis za kotlarnicu 6. Servis gorionika 7. Terenski rad Sertifikat o akreditaciji labaratorije
Baner